Poisike sõitis laevaga ihuüksi ja piletita Soome

Elmar Ots 18. juuli 2011, 12:11

Üks 9aastane poiss on tänavu juba kaks korda sõitnud ema-isata ja piletita laevaga Soome, kust Põhja-Tallinna ametnikud on ta tagasi koju toimetanud.

Sel suvel on üks 9aastane poiss juba kaks korda suutnud omapäi laevaga Soome sõita, väidab Põhja-Tallinna linnaosavalitsus. Poiss on laevale pääsenud ilma piletita ning ihuüksi. Mõlemal korral tõid Põhja-Tallinna Valitsuse sotsiaalhoolekandeosakonna lastekaitsespetsialistid mudilase koju tagasi.

„Jääb arusaamatuks, kuidas on võimalik piletita ja omapäi reisida väikesel lapsel laevaga teise riiki. Pöördusime antud laevafirma ja ka Tallinna Sadama juhtkonna poole palvega tugevdada kontrolli, et vältida samalaadsete juhtumite kordumist,“ ütles Põhja-Tallinna vanem Karin Tammemägi, jättes laevafirma nime miskipärast täpsustamata.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. July 2011, 13:32
Otsi:

Ava täpsem otsing