Ukraina AeroSvit vandus 18%-lisele palganõudele alla

Anne Oja 02. august 2011, 12:32

Ukraina lennukompanii AeroSvit täitis streikivate Boeing 737 pilootide nõudmised ning tõstis palka 18%, vahendas Lenta.

Piloodid streikisid eile ja umbes 5% reisidest edasi lükanud konflikti lahendamisele kulus 4 tundi, edastas lennukompanii. Pärast seda lendasid kõik viibinud lennukid välja, Thbilisisse, Hamburgi, Moskvasse, Ateenasse, Düsseldorfi ja teistesse sihtkohtadesse.

Streigi korraldanud ametühing nõudis 2008. ja 2009. a palkade indekseerimist ning ligikaudu 18%-list palgatõusu. Ettevõtte juhtkond ei teadnud väidetavalt kavandatavast streigist ega saanud seetõttu ennetavaid meetmeid kasutusele võtta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. August 2011, 13:14
Otsi:

Ava täpsem otsing