Kolmapäev 1. märts 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kundas läksid jälle põlema jäätmed

Anne Oja 07. august 2011, 08:59

Päästjad olid eile õhtuks vaevalt suutnud kustutada ühes ja samas laohoones viimase kuue nädala jooksul teist korda põlema süttinud olmeprügilaadungi, kui ööl vastu tänast läks seni teadmata asjaoludel põlema ühe teise sama linna ettevõtte hoone kõrvale õue ladustatud suur küttematerjali hunnik.

Ida-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Maksim Martinovitš ütles ERR-i uudisteportaalile, et häirekeskusele kell 2.26 saabunud teate kohaselt oli põlema läinud 1000 tonni Kundas Jaama tänaval asuva ettevõtte territooriumil olevat küttematerjali.

Kohale saadeti üheksa päästeautot, operatiivkorrapidaja, regiooni korrapidaja ning meedikud, pumbajaam ja voolikukonteinter. Päästjate kohalesaabudes selgus, et biojäätmete ladumistalal olev prügi põleb lahtise leegiga, tuli levis kõrvalasuvale jäätmehunnikule.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. August 2011, 08:59
Otsi:

Ava täpsem otsing