Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Lindsalu: ELi pangad samal tasemel, kui Lehman enne langust

Kaisa Gabral 13. september 2011, 07:44

Euroopa pankade finantsvõimendus on praegu samal tasemel kui Lehman Brothersi oma, enne kui Lehman hukkus ja ka IMF on juhtinud tähelepanu rekapitaliseerimise vajadusele, märkis Forexi konsultant Indrek Lindsalu.

"Euroopa pangandussektori toetamine on üldiselt vajalik, sest Euroopa pankadel on väga tugev finantsvõimendus ja raha on neil vähe. Saksamaa käitub kindlasti mõistlikult, kui toetab oma panku, sest nii toetab Saksamaa kaudselt ka Kreekat. Palju Kreeka võlakirju on ju erasektori pankade käes. Pangandussektori aktsiate ostmise või ostmatajätmise kohta ei oska ma aga midagi öelda, sest olen tegelenud valuutadega," märkis Lindsalu.

 

 

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. September 2011, 07:44
Otsi:

Ava täpsem otsing