Pühapäev 19. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Vendade vastasseis võitlusareenil

ÄP 16. september 2011, 00:00

Režissöör Gavin O'Connori põnevusdraama "Võitlejad" keskmes on kaks teineteisest võõrdunud venda, kellel seisab ees elu suurim võitlus teineteisega.

Traagilisest minevikust painatud merejalaväelane Tommy Conlon (Tom Hardy) tuleb pärast neljateist aastat teenistusest esimest korda koju, et isa (Nick Nolte) abiga treenida läbi aegade suurima auhinnarahaga sportliku vabavõitluse ürituseks.

Samal ajal kui wrestling'u kunagine imelaps Tommy sihib tšempionitiitlit, naaseb ka tema vend Brendan (Joel Edgerton), endisest võitlejast õpetaja, võitlusringi, et aidata oma pere välja kitsikusest ja rahaprobleemidest.

Brendani uskumatu tõus peksupoisist tiitlipretendendiks viib vältimatu kokkupõrkeni Tommyga. Kaks venda peavad uskumatult sütitaval ja unustamatul võitlusmatšil vastu astuma nii teineteisele kui ka oma probleemidele.

"Võitleja" on kui innustav ülistus lunastusele, leppimisele ja vaimujõule, aga ühtlasi ka liigutav tunnistus vastupidavatest peresidemetest.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:16
Otsi:

Ava täpsem otsing