Valdo Kalm: Apple liigub ka Jobsita ikka edasi

Katre Pilvinski 06. oktoober 2011, 11:30

Apple'i näol on tegemist niivõrd suure kontserniga, ma usun ja loodan, et Steve Jobsi loodud väärtused töötavad seal edasi, sõnas Eesti Telekomi juhatuse esimees Valdo Kalm.

„Jobs on meie majandussektoris suurkuju – oli, on ja jääb, siin ei ole mingit kahtlust,“ lausus Kalm. Kuid tema hinnangul on Steve Jobs Apple’it nii pikalt kujundanud, et see väärtussüsteem, mille osaks on innovaatilisus ja loovus, on ettevõttes juba suhteliselt sügavalt sees.

„Ma arvan, et see on natuke müüt, et üks mees tegi Apple’is tootearendust. Tegemist on niivõrd suure kontserniga, pigem ma usun ja loodan, et need väärtused töötavad seal edasi,“ rääkis ta. "Ma ei dramatiseeriks seda üle. Ma arvan, et Apple liigub ikka edasi,“ sõnas Kalm.
 
Ta usub, et Apple suudab ilma Jobsita olla innovaatiline, kuna firma on suutnud praegu võita väga hea positsiooni, kuid konkurents on väga tihe. „Samsung on järele tulnud ning ei usu, et ka Nokia on alla andnud.“

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. October 2011, 19:04
Otsi:

Ava täpsem otsing