Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kohtutäiturite koolitusreis maksuametis teemaks

Koit Brinkmann 18. oktoober 2011, 00:00

Maksu- ja tolliameti avalike suhete juhi Anne Osveti sõnul puudutasid ligi kahetunnise kohtumise teemad töökorralduslikke küsimusi, mis on seotud ühe valitsuse määruse rakendamisega, pankrotimenetluste järelevalvet ja lõpetamata menetlusi ning maksu- ja tolliameti andmekogu kasutamist kohtutäiturite poolt.

"Juttu oli ka koolitusreiside korraldamisest ja nende aruandluse õigest kajastamisest, aga ka kohtutäiturite kui eeskujuks olevate inimeste endi maksuvõlgadest," lisas Osvet. Kohtumise algatus tuli kohtutäiturite ja pankrotihaldurite kojalt.

Äripäev kirjutas septembri lõpus, kuidas kohtutäiturid käisid Lõuna-Prantsusmaal puhkamas. Täiturite sõnul oli aga tegemist koolitusreisiga.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 19:04
Otsi:

Ava täpsem otsing