Pühapäev 23. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Riigikogus loodi Eesti jalgpalli toetusrühm

Indrek Kald 27. oktoober 2011, 17:18

Riigikogus loodi Eesti jalgpalli toetusrühm, kuhu kuulub 33 liiget.

Rühma esimeheks valiti Deniss Boroditš ja aseesimeheks Lauri Laasi, mõlemad keskerakonnast. Toetusrühma eesmärgiks on toetada Eesti jalgpalli arengut ning kaasata jalgpalli juurde suuremat hulka inimesi.

Boroditš toonitas, et rühma eesmärgiks on lihtsustada Eestis selle maailma populaarseima spordiala kättesaadavust. "Jalgpall aitab noori tuua spordi juurde ning pakkuda positiivseid emotsioone nii selle spordiala harrastajatele kui ka pealtvaatajatele," rääkis ta. Eriti tuleb väärtustada aga seda, et Eesti jalgpalli ja jalgpallurite edu Euroopas ning maailmas aitab meie riiki positiivselt tutvustada, lisas Boroditš.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. October 2011, 09:16
Otsi:

Ava täpsem otsing