"Meie pole koalitsioonist sotsidega huvitatud"

Birjo Must 08. detsember 2011, 13:10

Eksivad need, kes arvavad, et Reformierakond on skandaalist huvitatud ja otsib mugavamat koalitsioonipartnerit sotsiaaldemokraatide näol.

Ansipi kinnitusel valitsuse istungil elamislubade skandaalist juttu polnud. Küll aga alati, kui skandaalid on õhus, siis koalitsioon kõigub. „Reformierakond pole skandaalist ega koalitsiooni purunemisest kindlasti huvitatud ning usun, et IRL ka mitte,“ kinnitas ta.

Peaministri sõnul eksivad need, kes arvavad, et Reformierakond otsib mugavamat partnerit, kelleks peetakse Sotsiaaldemokraate. „Mina sellest mugavusest küll ei hooli, mida nemad pakkusid sel ajal, kui koalitsioonis olid,“ märkis Ansip. 
Ta lisas, et ei IRL ega Reformierakond polnud sellise hullupööra laenuvõtmisega nõus ja seetõttu valiti märksa ebamugavam, kuid kasulikum tee.

„Kas kujutate mind ette peaministrina uues koalitsioonis nõustumas, et jah meie riigile see tühine 17 mld aastas täiendavat laenu võtta on normaalne? Või kujutate sellises olukorras ette Ligi rahandusministrina?“ küsis Ansip. „ Kas kujutate ette mind koalitsioonis Savisaarega? Mina küll ei kujuta, ärge teie ka kujutage.“

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    09. December 2011, 20:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing