Kabrits müüs venelasele maad

Silvia Kruusmaa 15. detsember 2011, 09:03

Kui seni teadis üldsus, et riigikogu liikme Siim Kabritsa (IRL) osalus nn elamislubade skandaalis piirdus vaid Tallinna vanalinnas Kooli tänaval asuvast korterist kolmandiku omamisega, siis tegelikult on side siiski veidi tihedam, kirjutab Eesti Ekspress.

Kabrits on nimelt juhatuse liige ja peremees firmas Conesco Eesti, mis müüs veebruaris ühele Kooli tänava kontori klientuuri sekka kuulunud venelasele 6120ruutmeetrise kinnistu Harku alevikus. Ühekorruselise puu- ja köögiviljahoidlaga maatüki uueks omanikuks sai osaühing Eternal Investments, mis kuulub moskvalanna Anna Baranovale.

Tolle firma tegevjuht on Nikolai Stelmach, kes möödunud nädalal skandaali tõttu IRList välja astus. Rahva seas on Conesco tuntud maasikate, murelite ja värskete herneste müügiga kaubanduskeskuste sees või nende juurde paigutatud lettidel.

 

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    15. December 2011, 09:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing