Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

RSA väljamaksed kasvasid kolmandiku võrra

Anne Oja 15. detsember 2011, 16:56

RSA Kindlustuse üheteistkümne kuu müügikäive oli 10,9 miljonit eurot. Eelmise aastaga võrreldes kasvas kindlustusettevõtte preemiate maht 63 protsenti, samas kui kahjude kasv jäi kolmandiku piiresse.

RSA Kindlustuse juhataja Kaido Kepp märkis pressiteate vahendusel, et novembris jätkus ettevõtte jõuline kasv. "Ühe kuuga koguti preemiaid 1,3 miljoni euro eest, samas on lume hilinemine hoidnud kahjuhüvitiste väljamaksed ootuspärases mahus - novembris hüvitasime kahjusid veidi üle 600 tuhande euro eest," täpsustas ta.

RSA Kindlustus on tänavu 11 kuuga hüvitanud kindlustuskahjusid kokku 5,9 miljoni euro eest ehk 33 protsendi võrra rohkem kui aasta varem. Oktoobrikuu seisuga oli RSA Kindlustuse turuosa Eesti kahjukindlustusturul 5,3 protsenti, millega ettevõte asub kuuendal kohal.

Kepp ütles, et kuigi november oli Eesti liikluses selle aasta ohvriterohkeim, ei väljendunud see nende portfellis oluliselt suuremates kindlustuskahjudes. Liikluskahjusid hoidis tagasi ka pikk ja soe sügis ning lume viibimine. Küll aga tekitasid novembri torm ja vihm mõningaid varakahjusid nii kodudele kui ka ettevõtete hoonetele.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. December 2011, 16:56
Otsi:

Ava täpsem otsing