EPL sulgeb Ärilehe

Kaisa Gabral 09. jaanuar 2014, 12:51

Eesti Päevaleht sulgeb paberil Ärilehe, hakates majandust edaspidi kajastama kord nädalas põhilehes suuremal pinnal.

"Igakuise paberlehe tegemisele suunatud aja, energia ja ideed me suuname osaliselt Eesti Päevalehe uude projekti, millega alustasime 6. jaanuarist. Nimelt on iga Eesti Päevalehe lõpus 4-5küljeline teemapäev (esmaspäeval Sport, teisipäeval Ärileht, kolmapäeval Forte, neljapäeval Tervis ja reedel Tarbija) ja neist nii Ärilehe kui Tarbija tegemine on valdavalt EPLi ja Delfi ühise majandustoimetuse - Ärilehe - õlgadel," vastas Delfi ja EPLi ühendtoimetuse juht Urmo Soonvald küsimusele, miks Eesti Päevaleht sulgeb paberil ilmuva ärilehe.

Tema hinnangul kaasneb muutusega parem operatiivsus ning laiem teemadering. Samuti kasvav tähelepanu Ärilehe online-uudistele, kus tänu uuendatud toimetusele on loetavuse kasv viimasel aastal olnud Soonvaldi hinnangul enneolematult kiire.

Ka otsuse rahaline mõju on Soonvaldi sõnul hea. "Positiivne, sest teadlikult pole ju mõtet teha ühtegi otsust, mille rahaline mõju on negatiivne," märkis ta.

Soonvaldi kinnitusel ei koondata selle otsusega seoses ühtegi töötajat. "Kõik jätkavad," märkis peatoimetaja.

Ekspress Grupi juht Gunnar Kobin Ärilehe osalist sulgemist kommenteerida ei soovinud. "Palun pöördu vastava ettevõtte poole. Ma ei oska kommenteerida meie tütarettevõtete igapäevategevusi," märkis Kobin. Samuti ei soovinud teemat kommenteerida Eesti Päevalehe tegevtoimetaja Andres Eilart ja majandustoimetuse juht Harry Tuul.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. January 2014, 08:45
Otsi:

Ava täpsem otsing