Eesti mängijad võitsid 2,5 miljonit

13. jaanuar 2014, 06:05

Eelmisel kuul võitis kuus piletit Eesti totalisaatori kaudu Rootsis peetud hobuste võidujooksul ja tõi Eestisse enam kui 2,5 miljonit eurot.

Eelmisel nädalal kirjutas Rootsi ajaleht Aftonbladet, et 59 miljonilisest jackpotist Rootsis toimunud traavivõistluse mängus Axelvalla V75 haukasid Eesti mängijad enam kui kaks ja pool miljonit eurot ja seda vaid kuue piletiga.

Rootsi ennustusportaali ATG pressiesindaja Hasse Svennehed kommenteeris, et Eesti esineb tulusaajate hulgas tihti, ent sedavõrd suur võit Eestisse tuli esmakordselt. "Eestil vedas eelmise laupäeva  V75 mängul väga. Kõigi 27 pileti hulgast, millest seitse olid õiged, kuulus kuus Eestile," ütles Svennehed.

Milline panus võidu tõi, kui suure raha eest saab totalisaatoril kaasa lüüa ning kuidas V75 kaasa lüüa, loe pikemalt tänasest Äripäeva paberlehest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. January 2014, 12:22
Otsi:

Ava täpsem otsing