Siim Kallas: poliitikas tegijaid ei usaldata

14. veebruar 2014, 08:42

Eesti poliitikasse naasta kavandav Euroopa Komisjoni asepresident Siim Kallas andis täna Brüsselist Postimehele usutluse, milles nentis, et Reformierakonda ümbritseb teatud umbusalduse väli.

"Reformierakonna ümber on kindlasti teatud umbusalduse väli," vastas Kallas Postimehele. "See on poliitikas igal pool nii, et tegijaid ei usaldata. See on pidev võitlus, omamoodi krooniline haigus. Ühelt poolt kogu aeg umbusaldatakse, teisalt pead sa kogu aeg tõestama, et oled parim."

Kallase sõnul on tegemist igavese ülesandega. "Usaldus on täielik siis, kui ajakirjandust ei ole olemas. Kui keegi kogu aeg küsimusi esitab, siis on ka kahtlused. Mina arvan, et see kahtlustega variant on parem."

Loe intervjuud Kallasega tänasest Postimehest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. February 2014, 08:42
Otsi:

Ava täpsem otsing