Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

EL maksab kinni alustava ettevõtja elu välismaal

1321-aripaev 24. märts 2014, 12:01

Noored ettevõtjad saavad kuni pool aastat välismaal suhteid sõlmida ja selle eest ka palka.

Eesti Päevaleht kirjutab, et sellise võimaluse loob tänavu laiemalt ka Eestisse jõudnud programm Erasmus ­Entrepreneurs, mille eesmärk on pakkuda alla kolmeaastase kogemusega ettevõtjale võimalust sõita üheks kuni kuueks kuuks mõnda Euroopa riiki oma äri üles ehitama, saades ühtlasi programmist elamisrahaks iga kuu kuni 1100 eurot.

Ennekõike oodatakse liituma ettevõtjaid, kel olemas eristuv toode või vähemasti prototüüp ning soov seda mõnel meist suuremal Euroopa turul katsetada, rääkis Marketingi instituudi juht Anu-Mall Naarits väljaandele. Ka on abiks piisavalt hea äriplaan.

Tema sõnul vanusepiirangut osalejatele ei seata ning kandideerima on oodatud ka näiteks viiekümneaastased hiljuti alustanud ettevõtjad.

Loe lähemalt Eesti Päevalehest.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. March 2014, 12:02
Otsi:

Ava täpsem otsing