Vene investorid soovivad Krimmi investeerida miljard dollarit

Alyona Stadnik 09. aprill 2014, 10:50

Venemaa investorid pakuvad Krimmile investeeringuid rohkem kui miljardi dollari väärtuses, mis on kaks korda enam kui poolsaare eelarve, teatas regiooni peaminister Sergei Aksenov, vahendab DP ITAR-TASSi.

Krimm kaalub investeeringuid erinevatesse sektoritesse, sealhulgas põllumajandusse, turismi ja kinnisvarasse, lisas Aksenov. Tema hinnangul toob Krimmi ümberkujundamine erimajandustsooniks ning ettevõtete täielikult või osaliselt tulu- ja käibemaksust vabastamine kaasa selle, et investorid on valmis investeerima poolsaare majandusse.

Aksenovi sõnul on peaaegu kõik Venemaa regioonid teatanud huvist Krimmi vastu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. April 2014, 11:46
Otsi:

Ava täpsem otsing