Mihkel Raud liitus sotsidega

Eliisa Matsalu 21. aprill 2014, 18:12

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhatus võttis täna erakonna liikmeks vastu tuntud muusiku ja saatejuhi Mihkel Raua.

“Olen erinevate ühiskondlik-poliitiliste telesaadete juhina pea kümme aastat kõikvõimalikele jamadele näpuga näidanud. Täna arvan end olevat piisavalt julge, et jamadele osutamise juurest nende lahendamise ja ennetamise suunas liikuda," ütles Mihkel Raud. Sotsiaaldemokraatidega liitumine on tema sõnul loomulik valik, sest erakonna nägemus ideaalsest Eestist on Raua enda omaga kõige lähedasem.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna peasekretär Indrek Saar märkis, et ühiskonnakriitilise mõtlemise poolest tuntud Raua liitumine erakonnaga on tunnustus. “Mihkel Raua otsus rõhutab veelkord vana, aga tihti ununema kippuvat tarkust, et kiireim viis maailma parandada on teha seda poliitikas," ütles Saar.

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. April 2014, 16:08
Otsi:

Ava täpsem otsing