TeliaSonera tulemused sõltuvad tengest

Romet Kreek 22. aprill 2014, 14:23

Homme avaldatava TeliaSonera tulemuse teevad Bloombergi andmetel huvitavaks Hispaania ja Kasahstan.

Kulumieelne kasum (EBIDTA) saab testitud läbi Kasahstani tenge 18% kukkumise. Kui Hispaanias ei ole äri paranenud või hinnasurve jätkunud, paneb ka see prognoosid küsimärgi alla. Lisaks, võimalik tungimine Usbekistani ja Nepaali turule tõstab ettevõtte Euraasia üksuse riske. 

Põhjamaade turul langeb fookus Norrale. Analüütikud on andnud TeliaSonera aktsiale 8 ostusoovitust, 19 hoia-soovitust ja 11 müügisoovitust.  Aktsia hinnasihiks on 48,39 Rootsi krooni, mis teeb aktsia tõusuruumiks hinnasihini 7,1%.

Oodatakse, et ettevõtte kasum aktsia kohta väheneb 3 protsenti 92 öörile. Käive peaks vähenema 1 protsendi võrra 24,23 miljardile Rootsi kroonile ja puhaskasum 3 protsenti 4 miljardile Rootsi kroonile.

TeliaSonera aktsia maksis täna pärastlõunal Stockholmi börsil 45,19 Rootsi krooni, tõustas päevaga 1,6%. Aastaga on aktsia hind tõusnud 13,8%. Aktsia hinna-kasumi suhtarvu näit on 13,1 ja dividenditootlus 6,6%.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. April 2014, 14:23
Otsi:

Ava täpsem otsing