Ukraina kriis andis tagasilöögi

Juhan Lang 16. juuli 2014, 11:10

Eile teise kvartali ja poolaasta müügitulemused avaldanud Olympic Entertainment Groupi juhatuse esimees Madis Jääger ütles, et suurim käibelangus tuli vastu võtta Poolas eeskätt Ukraina konflikti tõttu.

„Poola tegevusmahtudele avaldab mõju juuni alguse Janki mänguautomaadikasiino sulgemine,“ kommenteeris Jääger sealset 18,3% käibelangust.

„Teise faktorina tuleb välja tuua Ukraina konflikti mõju, kuna üks meie oluline kliendisegment on Poolas resideeruv Aasia kogukond, kel on omakorda arvestatavad investeeringud ja äritegevus just Ukraina turul, ning viimaste kuude sündmused on arusaadavalt põhjustanud tagasilöögi,“ lisas ta.

Kuigi Olympic Entertainment Group kasvatas teises kvartalis käivet kõigis Balti riikides, oli suurim tõus Lätis, kus hasartmängutulu laekus 10,3 miljonit eurot ehk 34,2% mullusest enam.

Jäägeri hinnangul on kõigis Balti riikides kasv orgaanilist laadi. „Rohkem inimesi oskab enda jaoks väärtustada kasiinomeelelahutust kui meeldivat ajaviidet,“ täpsustas ta.

Läti numbrite oluliselt suuremat kasvu naabritega võrreldes toetab firmajuhi sõnul 17 mänguautomaadikasiinoga operaatori SIA Altea ostmine - kuna tehing toimus eelmise aasta juuni viimastel päevadel, siis Altea kasiinode tulemusi eelmise aasta võrreldaval perioodil ei sisaldu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. July 2014, 08:25
Otsi:

Ava täpsem otsing