Venemaad tabasid üleujutused

1321-aripaev 23. juuli 2014, 16:24

Venemaa Kaug-Ida regioone on tabanud üleujutuste oht. Päästjad on hoiatanud, et üleujutuste ohupiirkonnad on Habaarovski krai, Jakuutia, Amuuri, Juudi autonoomne ja Magadani oblastis, vahendas RIA Novosti.

Varem hoiatati teatud Kaug-Ida regioone paduvihmade eest. Kõige enam on neis kannatanud Magadani oblast, kus on välja kuulutatud eriolukord. Pooleteise päeva jooksul sadas seal maha kolme kuu sademete norm ehk 175 mm. Seejuures peaks vihm jätkuma lähima kolme päeva jooksul.

„Kogu ilmajälgimise ajaloo jooksul alates 1936. Aastast, pole Magadanis nii sademeterohket juulit olnud,“ teatas Interfaxile kohaliku ilmateenistuse juht Vera Zavadko.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. July 2014, 11:18
Otsi:

Ava täpsem otsing