Teisipäev 17. jaanuar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Parts ja Atonen, säilitage väärikus

16. september 2014, 00:00

Kunagised majandusministrid Juhan Parts ja Meelis Atonen ei käitu riigimeestena, rünnates praegust majandusministrit ­Urve Palot suutmatuse pärast lahendada pikkade aastate jooksul lahendamata probleeme praamiliikluses.

Atonen süüdistas viimati ERRis Palot plaanis viita hanke väljakuulutamisega lihtsalt aega ja mängida trumbid kätte Saaremaa Laevakompaniile. Sellised väited vajavad tõestamist.

Mina ei tea, kas Palol on selline plaan või ei ole, aga kui ma väidaksin, et on, siis ma peaksin elementaarseks, et ma põhjendan, miks ma nii väidan.

Üks võimalik põhjendus oleks, et Vjatšeslav Leedo rahakotist liigub summasid näiteks sotsiaaldemokraatide kaukasse. Või on sotsiaaldemokraatidel Leedoga mingeid muid valgustkartvaid sidemeid. Midagi säärast Atonen väita ei julge.

Palo patuoinaks. Eelmine majandusminister Juhan Parts on mitu korda mõista andnud, et Palo ei saa millestki aru ja hämab, küll pole tal argumentatsiooni ja küll pole arvutusi.Mina jälle ei saa aru, miks need Parts ja Atonen ise seda parvlaevaliikluse asja korda ei ajanud, kui nad nii kõvad mehed on. Mäletatavasti sai Atonen ministriametist lahti just suutmatuse pärast reformida sedasama parvlaevaliiklust.

Normaalne oleks, et Atonen ja Parts toetaksid Palo parv­laevaliikluse ümberkorraldamisel, mitte ei tümitaks. Muidu jääb vägisi mulje, et nad tahavad oma ebaõnnestumised Palo kaela nuhelda.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. September 2014, 18:48
Otsi:

Ava täpsem otsing