Milline peab olema uks?

21. august 2016, 10:15
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160821/NEWS/160819746/AR/0/AR-160819746.jpg

Kaunis ning õigesti valitud välisuks on igale majale kui uhke visiitkaart, millele on rõõm oma terekätt ulatada, kirjutab augusti kuukiri Oma Maja.

Lisaks välisuksele on valmivasse majja vaja veel lugematut hulka erinevaid uksi. Valikut tasubki alustada kasutuskoha määramisest, kas tegemist saab olema peamise välisukse või tagauksega, keldri- või garaažiuksega.

Otsustama peab samuti tuletõkke küsimused ning vähem oluline ei ole visuaalne külg – millisest materjalist ja värvist uksi eelistada. Väliste uste valikul tuleb kindlasti hinnata ka hoone paiknevust, sest näiteks lõunapoolsed tumedad uksed võivad kiiremini päiksekiirguse ja kuumuse tõttu kahjustatud saada.

Milline peab välisuks olema?

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. August 2016, 21:57
Otsi:

Ava täpsem otsing