Saaremaa piimatööstus lõpetab piima, koore ja keefiri valmistamise

06. september 2004, 09:31

Saaremaa liha- ja piimatööstus lõpetab 31. oktoobrist kõigi linnapiimatoodete valmistamise ja keskendub edaspidi vaid juustu, või ja piimapulbri tootmisele.

Seega kaob saarlastel kahe kuu pärast võimalus tarbida kodusaarel valmistaud poepiima, hapu- ja rõõska koort (ei toodeta enam praegu), keefiri, petti ja maitsestamata jogurtit, kirjutab Meie Maa.

?Linnapiimatoodete lõpetamise otsus langetati küll nüüd, kuid tegelikult on tööstuse juhtkond arutanud seda küsimust juba kaks aastat,? ütles Saaremaa liha- ja piimatööstuse peadirektor Peeter Paomees. Ta seletab, et selleks, et Saaremaa tootja saaks maksimaalselt oma toodangu eest raha, tuleb järjest enam spetsialiseeruda. Tema Paomehe sõnul on kõik teised Eesti tööstused seda teed juba läinud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing