Ostunimekiri Norra naftasektorist

20. märts 2017, 16:45
Naftapuurtorn Põhjameres
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170320/BORS/170329965/AR/0/AR-170329965.jpg

Norra energiasektorisse tasuks investeerida peamiselt seetõttu, et tegemist on jätkusuutliku ja stabiilse riigiga, mis on aastaid köitnud paljusid välisinvestoreid. Arendatakse ka uusi naftamaardlaid ning hinnanguliselt peidab Norra maapõu miljardeid barreleid avastamata naftat.

Norra energiasektor pakub võimalusi nii neile, kes on huvitatud naftast ja gaasist, kui ka neile, keda huvitavad taastuvenergiad. Kuigi nafta jääb aastakümneteks Norra majanduse nurgakiviks, tõstavad taastuvenergiad Norras üha enam pead.

Norra naftaministeeriumi riigisekretär Ingvil Smines Tybring-Gjedde ütles Oslos Swedbanki energiakonverentsil esinedes, et Norral on vaja sõbralikke investeeringuid ning vastutasuks pakutakse ettevõtetele ja investoritele suuri võimalusi. „Hiljuti avasime naftamaardla, kus on 500 miljonit barrelit naftat. Avastamata naftavarusid võib Põhjameres ja Barentsi meres olla veel miljardeid barreleid,“ ütles Tybring-Gjedde.

2019 stardib suurprojekt

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. March 2017, 16:47
Otsi:

Ava täpsem otsing