Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Investor Toomas

Toomas on Äripäeva poolt välja mõeldud tegelane. Tema käsutuses on reaalne raha, mida hakati 2002. aasta algusest investeerima aktsiaturgudele. Investor Toomase investeerimisotsused langetab Äripäeva börsitoimetus.

Investor Toomas: sain noortelt investeerimisnõu

12. oktoober 2016, 16:00
Päikeseenergia naudib taastuvenergia sektoritest suurimaid investeeringuid ning seda soovitasid Toomasele ka töövarjud.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161012/INVESTOR/161019885/AR/0/AR-161019885.jpg

Reedel minu tegemisi jälginud töövarjud andsid mitmeid põnevaid ideid investeerimisvaldkondadest, mille uurimisega ma ise polnud veel süvitsi minna jõudnud.

Alustasin eelmise nädala viimast tööpäeva oma aktsiaportfelli põhjaliku analüüsiga ning kutsusin kõrvale ka minu tegemiste vastu huvi tundnud Rudolf Stenar Saluoksa Hugo Treffneri Gümnaasiumist ning Vivian Vigeli Miina Härma Gümnaasiumist. Noored investeerimishuvilised suunasid mu mõtteid aga suundadesse, kuhu keskeas konservatiivse investori pilk teinekord ei ulatugi.

Võti innovatiivsuses

Nii tõi Saluoks välja mängutööstuse, mis teda noore ja arvutimängudega kokku puutuva inimesena köidab. „See pakub noorte seas palju kõneainet ja on pidevalt arenev valdkond,“ põhjendas Saluoks oma soovitust mängutootjate poole vaadata.

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas
ƄripƤev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. October 2016, 16:07
Otsi:

Ava täpsem otsing