Ettevõtja ootab särasilmset ja õpihimulist praktikanti

12. september 2016, 14:46
Tallinna Transpordikooli tarkvara ja andmebaaside halduse õpilane Robert Põlder pakkus oma praktika ajal Kalevi IT-osakonnas arvutikasutajatele IT-tuge, vastates tekkinud küsimusetele, lahendades probleeme ja juhendades arvutikasutajaid.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160912/USEFUL/160919961/AR/0/Kalevi-praktikant-Robert-Põlder.jpg

Ettevõtted soovivad praktikandina näha noori, kes tunneksid ettevõtte vastu siirast huvi, oleksid initsiatiivikad, sooviksid õppida ja areneda.

Kaleviga võtavad praktikast huvitatud noored enamasti ise ühendust, rääkis ettevõtte personalidirektor Krista Laever. Seejärel tuleb esitada vajalikud dokumendid, toimuvad intervjuud, mille põhjal tehakse otsus. “Praktikakoha soovijaid on palju ning kõigile kahjuks me kohta pakkuda ei saa,” selgitas Laever.

Kuna Kalevi tegevus on küllaltki spetsiifiline, eelistab ettevõte toiduainetehnoloogia üliõpilasi, kuid Laeveri sõnul on nad pakkunud praktikavõimalust ka muude alade õppijaile. “Nõuded sõltuvad konkreetsest kohast, kuid me ootame oma majja praktikakohast tõeliselt huvitatud särasilmseid noori, kes ei tule Kalevisse vaid selleks, et koolis linnukest kirja saada,” ütles ta.

Sinu tellimus on lõppenud.

Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas

Äripäeva proovitellijana saate ligipääsu ainult tellijatele mõeldud sisule.
Teile on kättesaadavad kõik Äripäeva lukus lood, TOP'id, börsiuudised ja Investor Toomase nõuanded.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. September 2016, 14:46
Otsi:

Ava täpsem otsing