Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

?otlane jahib investeeringuid

20. jaanuar 1998, 00:00

Välisinvesteeringute agentuuri direktori Ago Remmelga sõnul on tööleping agentuuri Suurbritannia esindajaga sõlmitud möödunud aasta lõpus. Esialgu asub agentuuri esindus Eesti Londoni saatkonna ruumes, hiljemalt juuniks soovib agentuur leida Londonis omaette kontoripinna.

Esindaja pidamine Londonis läheb agentuurile maksma ca miljon krooni aastas. Tema ülesanne on potentsiaalsete investorite Eestisse saatmine, kirjeldas Remmelg agentuuri esindaja tööd. Ta märkis, et pärast sisseelamisaega loodab välisinvesteeringute agentuur Londoni esindaja kaudu saada Eestisse vähemalt kolm investeerimisprojekti aastas.

Projektid, millega agentuur tegeleb, on suurusjärgus kümme miljonit kuni kaks miljardit krooni. Remmelg ütles, et Suurbritannias on hulk firmasid, kes võiksid Eestisse investeerida.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing