Stockmanni kaupluse aastakäive 479 miljonit krooni

23. veebruar 1998, 00:00

«Stockmannist on saanud rikaste ja ülemkeskklassi ostukoht,» väitis kaubamaja juhataja Juha Oksanen Soome ajalehele. «Alguses me ei uskunud, et kallid firmakaubad siin nii hästi lähevad, kuid nii see on.»

Kahjuks on alamkeskklassi positsioon Eestis nõrk, nentis Oksanen. Ta tõi näiteks, et arstid teenivad Eestis vähem kui Stockmanni kaupluse müüjad.

Oksanen kartis alguses, et Stockmann jääb Tallinna peamisest ostukeskusest linna südames veidi kõrvale, kuid nüüd on selge, et asukohavalik oli ideaalne. «Neil, kellel siin on raha, peab olema auto,» rääkis Oksanen. «Ja kui on auto, peab sellega saama kaupluse juurde sõita.» BNS

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing