Ivi Eenmaa leidis umbusaldamise nurjaja

06. aprill 1998, 00:00

Edgar Savisaare ja keskerakondlastest Tallinna abilinnapeade umbusaldamine muutus kolme ärakargajast linnavoliniku tõttu hoopis usaldusavalduseks. Koonderakondlasest linnapea Ivi Eenmaa avastas saatuslikul neljapäeval läbipõrumise tegeliku põhjuse. ETV saate «Otseliin» lõpus süüdistas ta umbusaldamise nurjamises ajakirjandust. Selleks, et oma abilinnapeadega ära leppida ja sõbralikult linna edasi valitseda, soovitab Äripäev Ivi Eenmaal hakata linna parkimis-, ühistranspordi ja omandireformi probleemides süüdistama samuti ajakirjandust.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing