Automüüjad kõhklevad veel

30. oktoober 1998, 00:00

Järjekordne Motorex toimub järgmise aasta 24.--28. märtsini ja ehkki näitus ei tule välja pandud autode arvult nii mastaapne kui tänavu, ei ähvarda seda automüüjate boikott ja kujunemine pelgalt kruvikeerajate näituseks. Mitmed automüüjad kõhklevad ja ootavad, mida teevad konkurendid.

«Näitus toimub ja osalevad ka automüüjad,» kinnitas messi peakorraldaja Raul Sepp. Nimeliselt tõi ta näiteks Mitsubishisid ja ?kodasid müüva ASi Eesti Helkama Auto, kes AMTELisse mittekuuluva ettevõttena end seal toimuvast kõigutada ei lase. Huvi tunnevad ka mitmed AMTELi liikmed, lisas ta

Raivo Aavisto ASist Amserv Auto märkis, et AMTEL oma liikmete Motorexil osalemisele takistusi teha ei kavatse, kuid sellest peab liidule kirjalikult teada andmas.ÄP

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing