Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Talupidajate keskliit kutsub piimatööstusi pankrotti ajama

04. november 1998, 00:00

Talupidajate keskliidu peadirektor Kaul Nurm ütles eile, et otsus nõuete koondamise kohta on tehtud ja lähemate päevade jooksul sellega ka alustatakse.

«Praegu vajavad lahendamist veel juriidilised küsimused, kuidas nõuete koondamine täpselt toimub,» ütles Nurm. «Kui meil on teada kõigi nõuete suurus, saame töötleva tööstuse majandusseisu täpselt hinnata.»

Nurme hinnangul võib töötleva tööstuse võlg piimatootjatele olla paarisaja miljoni krooni ringis. «Piimatöötlejate võlad hakkasid kasvama juunis,» rääkis Nurm. «Kohati tekib tunne, et kogu töötlev tööstus on pankrotis.»

Rapla taluliidu direktor Alvar Timmi ütles eilsel Rapla piimatootjate kokkusaamisel, et piimatootjatel pole mõtet tööstusi ähvardada boikottide korraldamise või piima mahavalamisega. «Pankrotimenetluste alustamine aitaks ilmselt paremini,» ütles ta.ÄP

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 19:15
Otsi:

Ava täpsem otsing