Tartu firma edestas maailma tipptootjaid

ÄP Online 04. jaanuar 2001, 00:00

Kogu spordivarustuse tootjate tabelis oli Sail&Ski seitsmes. Teda edastasid Hellberg, Uimonen, Kalastuskolmio, Urheilu&Kalastus, Exel ja Sultrade.

?Tegelikult ei tulnudki nii kõrge koht meile üllatusena,? tunnistas firma nõukogu esimees Arvo Kivikas.?Oleme tabelis aasta-aastalt tõusnud. Meie ainus nõrk koht on, et me ei tee suurt reklaami.? Kaupmehed hindavad firmasid kuue kriteeriumi järgi. Enim kogus Sail&Ski punkte tarnimisaja täpsuses.

Ilves-Extra on Tartu õmblusettevõte, mille toodangust eksporditakse suur osa Soome. Rõivaid müüakse ka Rootsis ja Eestis. Lisaks spordiriiete kaubamärgile Sail&Ski toodab firma ka Tiklase kaubamärgi all jopesid ja mantleid.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing