Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Laubre uus laul

08. märts 2001, 00:00

Läinud aastal andis kultuuriminister oma käskkirjaga paljudele meelelahtusürituste korraldajaile õiguse müüa pileteid nullprotsendilise käibemaksuga, lootes nii kultuuri rahvale kättesaadavamaks teha. Üks suuremaid kontserdikorraldajaid Lauri Laubre ütles tollal, et odav pilet ei tähenda veel rahvarohket kontserti, vaid pigem devalveerib artisti.

Nüüd, kui valitsus kiitis heaks piletihindade 18protsendilise käibemaksu, on Laubrel teine laul suus ? kontserdikülastajad ei jaksa viiendiku võrra kallimat piletit osta ja korraldajatel pole võimalusi käibemaksu omast taskust kinni maksta. Hüva, hr Laubre, aga see-eest on riik andnud oma osa, et artistid ei devalveeruks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:14
Otsi:

Ava täpsem otsing