Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tarbijakaitse kardab suuri kütusemüüjaid

09. aprill 2001, 00:00

Tänavu on tarbijakaitseamet kontrollinud vaid väiksemaid kütusemüüjaid, kordagi pole ametnikud võtnud kütuse kvaliteediproove Statoili, Neste, Shelli ega Alexela tanklaist, ehkki mullu jäi ka nii mõnigi suurde ketti kuuluv tankla vahele solkkütuse müügiga. Suurte müüjatega on muidugi raskem vägikaigast vedada ? proovid kallid, kahtlusevari on heidetud laborite usaldusväärsusele. Pettuse tõendamine läheb ametile kalliks. Nii proovibki tarbijakaitseamet hambaid vähemate kallal ? nende puhul on tõenäosus kehva kütust leida suurem. Pealegi peab tarbijakaitseamet kütuseproovi kinni maksma, kui selgub, et kaup on olnud aus. Asjal on ka lihtsam seletus ? amet kardab suuri kütusemüüjaid.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing