Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Sealiha suvisel toidulaual
Eestlaste armastust sealiha vastu pole leigemaks muutnud ei kaalujälgimise buum ega suu- ja sõrataud. Tore, toekas tükk sealiha kuulub hoolimata aastaajast pea iga pere menüüsse.
?Venna ihu? muutub eriti populaarseks suvisel hooajal, mil peaaegu ükski grillipidu sealihata ei möödu. Kokk-konsultant Sven Azojani sõnul sünnib parim grillroog lihast, kus on ka veidi rasva.
?Õige grillimise lõpptulemusena voolab rasv lihast välja, aga liha ise jääb pehmeks ja mahlaseks,? rõhutab kokk.
Autor: Ethel Kiilmaa