Sealiha suvisel toidulaual

Ethel Kiilmaa 08. juuni 2001, 00:00

Eestlaste armastust sealiha vastu pole leigemaks muutnud ei kaalujälgimise buum ega suu- ja sõrataud. Tore, toekas tükk sealiha kuulub hoolimata aastaajast pea iga pere menüüsse.

?Venna ihu? muutub eriti populaarseks suvisel hooajal, mil peaaegu ükski grillipidu sealihata ei möödu. Kokk-konsultant Sven Azojani sõnul sünnib parim grillroog lihast, kus on ka veidi rasva.

?Õige grillimise lõpptulemusena voolab rasv lihast välja, aga liha ise jääb pehmeks ja mahlaseks,? rõhutab kokk.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:09
Otsi:

Ava täpsem otsing