Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kaablivargad omandavad lisaeriala

14. juuni 2001, 00:00

Piraatidega ühele poole jõudnud siseminister Tarmo Loodus lubas jaanipäevaks lõpparve anda ka kaablivarastele. Mis mees öelnud, see tehtud ? riigikogu keelas teisipäeval alumiinium- ja vasktraadi kokkuostu. Nüüd aga uus häda käes ? vanu elektrijuhtmeid ja traati viisid kokkuostu ka Eesti Energia, raudteefirmad, Keila Kaabel, s.o need, kellele vargad üksi möödunud aastal 34,2 mln krooni kahju tekitasid.

Kas aga kaablivargad panevad hambad varna või hakkavad äkki ausateks kodanikeks? Ei seda ega teist. Hoopis ametitvahetavad ? hakkavad metallurgideks Sulatavad alumii-nium(küllap ka vask-)traadi ümber ja viivad kraami ikka kokkuostu. Valgus Valgamaale vist ei jõuagi.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing