Parkimismaja ei ole turvaline

11. juuli 2001, 00:00

Mind ajendas arvamust avaldama Äripäevas ilmunud artikli ?Tallinna parkimismajad pooltühjad? üks lõik, tsiteerin: ?Inimesed jätavad enda auto pimedasse hoovi või nurga taha, kus on igal juhul võimalik autot kahjustada,? selgitab Rävala Parkla ASi nõukogu esimees Indrek Toome, miks on kasulik oma auto viia 32 turvakaameraga valvatavasse parklasse.

Olen mitu aastat parkinud oma autot tööpäevadel Rävala parklas ja tean, et seal ei ole sugugi turvalisem kui ?pimedas hoovis või nurga taga?. Päise päeva ajal, seda veel otse turvakaamera alla pargituna, varastati minu auto küljest eelmisel aastal kahel korral väikedetaile. Pika suhtlemise peale parklatöötajatega sai selgeks, et turvakaamerast pole kasu, kui keegi monitoridest pilti ei jälgi. Samuti ei vastuta parkla väidetavalt selle eest, mis pargitud autodega juhtub. Olen parkimismajade pooldaja, tähtis on vaid, et müüdud teenus (valvatav parkla) vastaks tegelikkuses ka väljapakutule.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:42
Otsi:

Ava täpsem otsing