Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kogumik ühendab keskkonnaseadused

ÄP 23. juuli 2001, 00:00

Õigusaktide kogumik ?Keskkond? püüab kasutajat aidata orienteeruda üha keerulisemaks muutuvas keskkonnaõiguses. Kogumik on mõeldud eelkõige neile, kes oma töös keskkonnaküsimustega sageli kokku puutuvad.

Alates 2002. aasta 1. jaanuarist on Riigi Teatajas avaldatavaid õigusakte võimalik lugeda ainult interneti vahendusel. Kogumik ?Keskkond? on paberkandjal, sisaldades süstematiseeritult ja kergesti leitavalt riigikogu, valitsuse ja ministrite poolt välja antud keskkonda puudutavaid õigusakte. Väljaandes on üle 1500 lehekülje, erinevad valdkonnad koonduvad erinevate peatükkide alla, sarnased valdkonnad on ühendatud ühte peatükki. Kogumik sisaldab ka kiirgusseadust ja sellest tulenevaid õigusakte.

Peatükid jagunevad kaheks osaks A ja B, mis sisaldavad riigikogu poolt vastu võetud seadusi (A) ning vabariigi valitsuse ja ministrite poolt vastu võetud määrusi (B). Üldosa seadustest tulenevad rakendusaktid on paigutatud vastavate teemade alla. Aktid asuvad igas jaos kronoloogilises järjekorras vastuvõtmise kuupäeva järgi ning on vastavalt nummerdatud.

Täienduste ja muudatuste sisseviimine toimub üks kord kuus kirjastaja poolt posti teel saadetud pakettide alusel. Kogumikku saab tellida telefonil 630 9450, e-posti teel kirjastus@kve.ee või internetiaadressilt www.kve.ee. Kogumiku hind on 4000 krooni. Hind sisaldab kogumikku ja täiendusi 2001. aasta lõpuni.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:44
Otsi:

Ava täpsem otsing