Kevadrullid on lihtne Hiina toit

Riina Kallas 31. august 2001, 00:00

Hiina lõunaosas paiknevast Kantonist pärinevad kevadrullid on nii Hiina kui teistes Aasia restoranides muutunud populaarseks eelroaks. Mitme restorani juhi sõnul ei ole põhjus hinnas ega moesuunas. Inimesed on kevadrullid menüüst enda jaoks avastanud ning söövad hea meelega juba ei-tea-mitmendat korda.

Puhkepäev pakub seekord koos Kuldse Draakoni Nepalist pärit peakoka Ramlal Chhetriga, kes andis lahkelt kevadrullide valmistamise retsepti, ning peakoka abilise Kim Punmagar Bahaduriga springrolls?ide tegemise võimalust. Tasub proovida, kas koduses õhkkonnas valminud kevadrullid kukuvad välja sama maitsvad kui restoranis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:10
Otsi:

Ava täpsem otsing