Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Raamatute e-äri saab juurde portaalihõngu

ÄP 25. oktoober 2001, 00:00

Kõige edukam e-äri valdkond raamatumüük saab Apollo raamatupoe näol juurde uue keskkonna, kust lisaks raamatute kataloogile ja ostuvõimalusele leiab uudiseid, arvamusi ja intervjuusid. Igale raamatule saavad külastajad kirjutada oma kommentaare. Võimalik on liituda ka uudistelistiga. Lisaks pakub Apollo.ee igal nädalal uue raamatumüügi edetabeli. Portaalis viidatakse ka ajakirjanduses ilmunud artiklitele müügilolevate raamatute kohta, tellida saab raamatuid ka välismaalt või ettetellimisega.

Hetkel on Apollo raamatuäri edetabelis müüduimate raamatute esikolmik järgmine: 1. Liikluseeskiri 2. Osama Bin Laden: Sõda Lääne vastu ja 3. Töö emotsionaalse intelligentsusega. Otsingusüsteem lubab otsida nimetuse, autori, sarja, kirjastuse, isbn numbri, ilmumisaasta, hinna ja sisukirjelduse märksõna järgi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing