Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Naabrid ei ole Norraga rahul

01. november 2001, 00:00

Eesti suuruselt kolmanda jaeketi Spar juhid ja selle norralastest omanikud on tülli läinud, sest omanikud tahavad Eestis asuva keti kas leedukatele müüa või hoopistükkis likvideerida. Müümine oleks ratsionaalne turumajanduslik samm, likvideerimine?? Nojah, eks see ole omanike teha.

Aga veel. Rootsi ehitusfirma Skanska peab hetkel Norrat (tõsi küll, koos Soome ja Poolaga) raskeks turuks. Soomlaste Sampo loobus oktoobri alguses Norra kindlustusseltsi Storebrand ostmisest, väites, et Norras on võimatu äri ajada. Välisinvesteering tekitas seal vastuseisu. Võimalik, et niisuguste hõõrumiste põhjused on 90 aastas, mil Norrat on valitsenud vasakpoolsed valitsused.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 12:02
Otsi:

Ava täpsem otsing