Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Logistikatark jagab teavet

ÄP 13. november 2001, 00:00

Logistics Consulting Groupi veebileheküljelt on võimalik saada logistikateavet andmepankade, linkide, koolitus- ja konsultatsioonipakettide jms näol. Samuti on tulekul logistiku igapäevatöös vajalikud töövahendid, nagu mudelid, arvutused, efektiivsuse hindamise küsimustikud jms.

Huvipakkuvamad alalõigud nimetatud leheküljel on logistikaterminoloogia sõnastik (inglise-eesti) koos otsingusüsteemiga, logistikauudised, logistikateenuste ning teenusepakkujate andmepank, mis on süstematiseeritud erinevate teenuste, firmade ja sihtpunktide lõikes jne, jne. Muu hulgas ei puudu leheküljelt ka jututuba, tulekul on logistikakool, kus saab osaleda erinevatel internetipõhistel logistikakursustel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing