Ringhäälinguseadust muudetakse

14. november 2001, 00:00

Täna koguneb kultuuriministeeriumis minister Jaak Alliku kutsel koosolek, kus ühe põhiküsimusena hakatakse arutama avalik-õigusliku televisiooni ja raadio rahastamise allikate ülevaatamist ringhäälinguseaduses. ?Oleks liiga lihtne öelda lihtsalt ?reklaam ära!? ning eraldada selle asemel avalik-õiguslikule ringhäälingule raha riigieelarvest ? me oleme selleks liiga vaesed,? sõnas Allik. Ringhäälingute liidu esindaja Tõnis Palts ütles, et avalik-õiguslikku ringhäälingut tuleks rahastada ainult riigieelarvest.

Hetkeseis: Reklaam pole ETVst kadunud, riigieelarvest rahastatekse avalik-õiguslikku kanalit samuti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing