Oravad lahkuvad valitsuskoalitsioonist

21. november 2001, 00:00

Vaatamata koonderakonna esifunktsionäri Mart Siimanni järjekindlale tõestamisele, et koalitsioonis pole lahti midagi hullu, katkes eile lõuna ajal reformierakonna kannatus. Eesti jõudis valitsuskriisi, mille tekkimist oli pikka aega ette aimata. Äripäev ütleb juhtkirjas, et reformierakond teeb koalitsioonist lahkumisega õige otsuse. Pikaldane vimmakiskumine ja pidev järeleandmine koonderakonnale hakkas oravaparteile looma selgrootu poliitrühmituse mainet.

Hetkeseis: Koonderakonna juht Tiit Vähi moodustas veel ühe valitsuse, siis sai valitsusjuhiks Siimann. Reformierakond on praegu võimul, Tiit Vähi on tööstur, Siimann lõi uue partei ja kandideerib EOK presidendiks.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 12:06
Otsi:

Ava täpsem otsing