Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Venemaa kaalub topelttollide kaotamist

ÄP 02. veebruar 2004, 00:00

Venemaa asepeaminister Vadim Gustov otsib regioonide survel võimalust kaotada Eesti kaupadele kehtivad topelttollid juba lähiajal, et elavdada Leningradi ja Pihkva oblasti majandust. Gustov teatas kohtumisel Eesti rahvussuhete ministri Andra Veidemanniga, et taotleb topelttollide kiiret kaotamist, sest senine Venemaa majanduspoliitika Eesti suhtes pole ennast õigustanud. Eesti Moskva suursaatkonna nõunik Urve Nõu kinnitas, et temani on jõudnud signaalid Vene valitsuse kavatsustest muuta senist majanduspoliitikat Eesti suhtes.

Hetkeseis: Nagu viis aastat tagasi, nii räägitakse ka praegu Venemaa topelttollidest sõnadega ?kohe-kohe?.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:09
Otsi:

Ava täpsem otsing