Kolmapäev 26. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Rehvitestid tõid esile Continentali, Pirelli ja Nokiani

ÄP 17. märts 2004, 00:00

Rehvitestid tõid esile Continentali, Pirelli ja Nokiani

Autolehes ilmus äsja Saksa ajakirja Auto Motor und Sport läbi viidud 17tolliste sportrehvide test ning Tehnikamaailmas Soome TMi korraldatud 15tolliste suverehvide test.

Auto Motor und Sporti läbi viidud sportrehvide testis saavutas esikoha Pirelli P Zero Nero, mis edestas Dunlop SP Sport Maxxi vaid mõne punktiga. Kolmas koht kuulus Michelin Pilot Sportile. Kui esimese kahe puhul tulid esile just head sõiduomadused märjal teekattel, siis kolmanda koha saavutanud Michelinil toodi miinusena välja suhteliselt keskpärast vesiliukindlust ning üsna pikka pidurdusmaad märjal teekattel. Tehnikamaailma tavasõidukitele mõeldud 15tolliste rehvide testis tõusid võrdse punktiarvuga liidriks Continental Premium Contact ja Nokian NRH. Mõlema puhul tõsteti esile juhitavust märjal asfaldil ning ka pidurdamist märjal rajal. Ka kolmandale ja neljandale kohal platseerunud GoodYear Eagle Ventura ja Pirelli P6 kohta leidis Tehnikamaailma testirühm, et tegemist on heade märjale asfaldile sobivate rehvidega.

Miinusena ei toodud esinelikusse pääsenud rehvide puhul midagi esile, alles viiendale kohale jäänud Marangoni Vantole heideti ette suhteliselt suurt veeretakistust.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:38
Otsi:

Ava täpsem otsing