Kolmapäev 1. märts 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kogemused avavad olemuse

Kaire Varrak 29. märts 2004, 00:00

Soovides välja selgitada kandidaadi töös avalduvaid tugevusi, maksab lasta tal tuua näiteid oma õnnestumiste kohta. Siin ei peaks aga piirduma lihtsalt toimunud sündmuste mainimisega. Kandidaat võib rääkida üritustest, milles ta on osalenud, kuid mille õnnestumisel pole temal endal tegelikult olnud märkimisväärset rolli. Seega peaks küsimused minema sügavuti ning uurima kandidaadi enda panust õnnestumisse. Veel põhjalikumaks minnes võiks lasta inimesel ka analüüsida, mille järgi ta aru sai, et üritus oli õnnestunud. Selline küsimus aitab avada lisaks inimese tegelikele tegevustele ka tema väärtushinnangute tagamaid, edu kriteeriume ja eesmärgipüstituse viise.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing