Männik müüs ligi poole miljoni krooni eest Eesti Telekomi aktsiate optsiooni

Annika Matson 08. juuni 2004, 00:00

Puhast tulu saab Männik optsiooni müügist ligi 300 000 krooni, sest tasuda tuli vahendajatele ning summalt tuleb tasuda ka tulumaks.

?Juttu on päris suurest summast, otsustasin need optsioonid maha müüa,? ütles Männik. Ta lisas, et müüs optsiooni aktsiaturule ning TeliaSonera pakkumisega Eesti Telekomi aktsionäridele pole see seotud.

Männikul Eesti Telekomi aktsiaid ei ole. Tal oli optsioon osta 48 750 Eesti Telekomi aktsiat, mis tuli realiseerida mai lõpus. Männikul oli õigus osta Eesti Telekomi aktsiaid 91 krooniga. Ühe aktsiaoptsiooni eest sai Männik 10,96 krooni, millelt tuli tasuda vahendustasu. Optsiooni omanikuna ta dividende ei saanud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:31
    Otsi:

    Ava täpsem otsing