Autovaraste lemmik mais taas Audi

Tõnu Tramm 11. juuni 2004, 00:00

Kokku varastati mais 139 sõiduautot, neist kuus kuulusid soomlastele, üks Lasnamäelt varastatud Mercedes kandis Saksa transiitnumbrit. Soomlastelt varastatud autodest pooled olid Mercedes-Benzid, neist neli varastati Tallinnas sadama piirkonnast, üks Nissan Urvan Endla tänavalt ja üks Mitsubishi Carisma Ülemiste kaubakeskuse parklast. Samast viidi mais minema üks 1993. aasta VW Passat. Kaks autot varastati mais Järve Selveri juurest, kaks autot Rocca al Mare kaubakeskuse juurest. Järve ja Rocca al Mare juurest varastatud autod olid kõik Mercedesed või BMWd.

Kõige uuem varastatud auto oli mais 2004. aastal toodetud Lada 111, mis viidi ära Sõpruse pst alguses asuvast garaa?ist, vanim auto aga Liivalaia tänavalt varastatud Volvo 142, mis toodetud aastal 1970. Mootorrattaid varastati mais neli, haagiseid kolm.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:32
Otsi:

Ava täpsem otsing