Purjeregatt ?Piirist piirini? kutsub merele ja sadamasse elamusi saama

ÄP 18. juuni 2004, 00:00

Igal purjekal on ühe- kuni kolmeliikmeline professionaalne meeskond, kellele lisandub sõltuvalt purjeka suurusest kaks kuni kuus lihtmeeskonnaliiget ehk siis keegi soovijatest. Läbi aegade on regatist ?Piirist piirini? osa võtnud sellised tuntud tegelased nagu Siim Kallas, Mart Siiman, Raimo Kägu, Kristiina Ojuland, Andres Lipstok, vennad Urbid, vennad Tõnisted, jpt.

?Ilm võib olla päikseline, ilm võib olla vihmane ja tormine, aga kindel see, et iga merel viibitud päev annab kordumatuid elamusi ja annab võimaluse unustada igapäevased pisimured ja sekeldused. Mõnusad õhtud lõkke ääres annavad uusi sõpru, hiilgavaid ideid ja uut usku tulevikku,? lubavad korraldajad. ?Ja kindel see, et merel sõlmitud sidemed on soolasest tuulest ja mereveest läbi imbunud ning seetõttu kindlasti kauakestvad.?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:25
Otsi:

Ava täpsem otsing